Diensten

Taxiridesnl brengt u graag van A naar B. Maar naast gewone taxiservice bieden wij ook verschillende vervoers mogelijkheden aan en probeert Taxiridesnl voor ieder vervoersprobleem een oplossing te zijn.

Taxiservice

Als u een last-minute rit nodig heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken. Bij Taxiridesnl bieden we 24/7 taxidiensten aan, zodat u op elk moment van de dag of nacht een taxi kunt bestellen in Amsterdam. We hebben een groot aantal taxi's beschikbaar in de stad en omgeving, dus u hoeft nooit lang te wachten voordat u wordt opgehaald.

Tours

Onze tours zijn ontworpen om u te laten genieten van de prachtige bezienswaardigheden die Nederland te bieden heeft, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het gedoe van het organiseren van uw eigen reis. Onze chauffeurs brengen u veilig en comfortabel naar de mooiste plekken in Nederland, zoals de Zaansche Schans, Volendam, een kaasboerderij, Giethoorn en Keukenhof. Onderweg vertellen ze u alles over de geschiedenis en cultuur van de regio's die u bezoekt.

Personal Airport pick-up

Schiphol is een drukke luchthaven en het kan soms moeilijk zijn om vervoer te vinden. Bij Taxiridesnl maken we het gemakkelijk door een ophaalservice vanaf Schiphol aan te bieden in Amsterdam. Onze chauffeurs staan op u te wachten op de afgesproken locatie om u naar uw bestemming te brengen. Het enige wat u hoeft te doen is online een rit boeken en wij regelen de rest.

Stand-by service (zakelijk)

We begrijpen dat tijd geld is, vooral als het gaat om zakelijke reizen in Amsterdam. Daarom bieden we speciale zakelijke ophaaldiensten aan. Onze chauffeurs zijn ervaren en professioneel en zorgen ervoor dat u op tijd op uw bestemming aankomt. U kunt erop vertrouwen dat onze auto's schoon en comfortabel zijn en dat onze tarieven concurrerend zijn.